Нагородження від Аудиторської палати України

25 років Міжнародний інститут аудиту DFK надає аудиторські послуги на найвищому професійному рівні. За цей час ми не лише виконали сотні проектів для наших клієнтів в різних куточках України, а й активно долучалися до розробки законодавчих та нормативно-правових документів з аудиту, бухгалтерського обліку, оподаткування, розробляли методичні рекомендації, займалися громадською діяльністю щодо розвитку професій бухгалтера та аудитора, підвищенням їх престижності.

Дуже приємно, що наша діяльність не залишилася непоміченою і достойно оцінена не лише нашими клієнтами, а й в колі професійної аудиторської спільноти.

Знаком пошани Аудиторської палати України нагороджено Валерія Жука, керуючого партнера нашої аудиторської фірми, а директора, Бориса Мельничука, відзначено Грамотою АПУ.

Дякуємо Вам за визнання нашої праці! Ми і надалі прикладатимемо максимум зусиль для підвищення якості наших послуг та активно сприятимемо впровадженню найвищих стандартів підготовки фінансової інформації, забезпечення її достовірності та прозорості в суспільних інтересах.

Виникли питання?

Залиште свої контактні дані і наші експерти обов'язково з Вами зв'яжуться