Корпоративний тренінг для групи компаній «Ресіліент»

Міжнародний інститут аудиту DFK спільно з Інститутом обліку і фінансів провели 2-денний корпоративний тренінг для головних бухгалтерів підприємств групи компаній «Ресіліент».

Перший день тренінгу був присвячений аналізу та опрацюванню останніх актуальних зміни в обліку та оподаткуванні та розв’язанню практичних кейсів з обліку основних засобів, малоцінних необоротних матеріальних активів та малоцінних швидкозношуваних предметів.

Другий день навчання пройшов за обговоренням сутності витрат, їх класифікації та розподілу непрямих витрат. Крім цього було розглянуто особливості обліку розрахунків за отриманими й виданими авансами та відображення податкових зобов’язань і податкового кредиту з ПДВ.

«В умовах нестабільної економіки та законодавства, яке постійно змінюється, ми відчуваємо необхідність постійного підвищення кваліфікації облікових кадрів. Нещодавно зіштовхнулися з проблемою пошуку головного бухгалтера аграрного спрямування, тому вирішили зрощувати власних фахівців за допомогою корпоративного навчання», зазначив Віталій Гащак, головний бухгалтер групи компаній «Ресіліент»

Виникли питання?

Залиште свої контактні дані і наші експерти обов'язково з Вами зв'яжуться