Міжнародна конференція DFK 2018 | DFK International Conference 2018

З 11 по 13 липня 2018 року відбудеться чергова Міжнародна конференція фірм членів міжнародної асоціації незалежних аудиторських та консалтингових фірм DFK International.

Конференція відбудеться у Мюнхені, Німеччина, який, крім того, що є чудовим містом розташованим у самому серці Європи, є рідним містом фірми-члена DFK Пітерс Шенбергер і Партнери та нинішнього президента DFK Ролана Графа.

Як завжди, конференція розпочнеться із міжнародних щорічних загальних зборів DFK. Крім цього, буде надано можливість почути топ-спікерів з питань міжнародного оподаткування, трансферного ціноутворення, аудиту, фінансової звітності під час актуальних та цікавих тематичних семінарів. Щорічна конференція DFK дає також можливість членам асоціації налагоджувати більш тісні зв’язки між фірмами, обмінюватися власним професійним досвідом, а також насолоджуватися невимушеним спілкуванням із давніми друзями та колегами.

Конференція – це чудова можливість максимально використати переваги членство в DFK та насолоджуватися сучасним, динамічним та історичним Мюнхеном.

Виникли питання?

Залиште свої контактні дані і наші експерти обов'язково з Вами зв'яжуться