Нова книга Валерія Жука, Керуючого партнера Міжнародного інституту аудиту DFK

У кінці червня цього року вийшла у світ нова книга керуючого партнера Міжнародного інституту аудиту DFK Валерія Миколайовича Жука «Розвиток теорії бухгалтерського обліку: інституціональний аспект». У книзі висвітлені головні результати багаторічних досліджень автора щодо розвитку бухгалтерського обліку та аудиту в сучасному інституційному середовищі. Автор на основі власного багаторічного практичного та професійного досвіду, активної громадської та наукової роботи, а також використовуючи наукову методологію досліджень вперше сформулював основи інституціональної теорії бухгалтерського обліку.

У книзі розкрито авторське бачення закономірностей розвитку інститутів бухгалтерського обліку та аудиту, висвітлено проблеми, які виникають в ході реформування даних інститутів та їх причини. І, звичайно, монографія містить важливі висновки та авторські рекомендації щодо шляхів та принципів трансформації даних інститутів у відповідності до розвитку соціально-економічного середовища в цілому.

Приємно, що видання даної книги побачило світ у рік 25-річчя аудиту в Україні та рік святкування 25-річчя Міжнародного інституту аудиту DFK, засновником і незмінним керуючим партнером якого є Валерій Жук. Маємо надію, що дана наукова праця стане у нагоді для всіх зацікавлених осіб, що переймаються розвитком обліку, звітності та аудиту, і спрямовують свої зусилля для розвитку вітчизняної економіки.

Виникли питання?

Залиште свої контактні дані і наші експерти обов'язково з Вами зв'яжуться